Едноставна и транспарентна цена

Од рано до претпријатие, имаме те покриено. Започнете со 14 дена бесплатно. Годинето плаќање ви заработува два месеци бесплатно!

Nano

The perfect starting point for growing an online presence.

₹29.00 Месечно

₹87.00 Квартален

₹174.00 Полу Годишно

₹348.00 Годишно

 • Starts with 1 site
 • 2GB SSD Disk
 • 5GB Bandwidth
 • 1 MySQL Databases
 • 0 Sub Domains
 • 1 Ftp Accounts
 • 1 Email Addresses
 • Free Website Builder
 • Free WordPress
 • Free Softaculous
 • Malware Protection
 • High Performance Servers
 • Free SSL
 • Free Call Support
 • 24/7/365 Tech Support

Micro

The perfect starting point for growing an online presence.

₹32.00 Месечно

₹102.00 Квартален

₹204.00 Полу Годишно

₹408.00 Годишно

 • Starts with 1 site
 • 3GB SSD Disk
 • 8GB Bandwidth
 • 2 MySQL Databases
 • 1 Sub Domains
 • 1 Ftp Accounts
 • 1 Email Addresses
 • Free Website Builder
 • Free WordPress
 • Free Softaculous
 • Malware Protection
 • High Performance Servers
 • Free SSL
 • Free Call Support
 • 24/7/365 Tech Support

Mega

The perfect starting point for growing an online presence.

₹39.00 Месечно

₹117.00 Квартален

₹234.00 Полу Годишно

₹468.00 Годишно

 • Starts with 1 site
 • 4GB SSD Disk
 • 10GB Bandwidth
 • 2 MySQL Databases
 • 2 Sub Domains
 • 1 Ftp Accounts
 • 1 Email Addresses
 • Free Website Builder
 • Free WordPress
 • Free Softaculous
 • Malware Protection
 • High Performance Servers
 • Free SSL
 • Free Call Support
 • 24/7/365 Tech Support

Giga

The perfect starting point for growing an online presence.

₹49.00 Месечно

₹147.00 Квартален

₹294.00 Полу Годишно

₹588.00 Годишно

 • Starts with 1 site
 • 4GB SSD Disk
 • 15GB Bandwidth
 • 3 MySQL Databases
 • 2 Sub Domains
 • 1 Ftp Accounts
 • 1 Email Addresses
 • Free Website Builder
 • Free WordPress
 • Free Softaculous
 • Malware Protection
 • High Performance Servers
 • Free SSL
 • Free Call Support
 • 24/7/365 Tech Support
Сите цени не вклучуваат ДДВ со 20% Споредете карактеристики